Shenzhen xiazhifeng Electronic co.,ltd

Moolikynän käyttömenetelmä ja varotoimet, käyttövideo

Julkaisuaika: 2020-11-27 13:54:09    Hits: 4

Huomautus: Asennusmenetelmää ja pyydysten käyttöä sovelletaan Shenzhen Xiazheng Electronics Co., Ltd:n ensimmäisen ja toisen sukupolven luomikyniin.

 

Yksi, käytä asennusmenetelmää

Hyvä neula: esitäytetyn kynän pään kanssa, käänny myötäpäivään ja kiristä

Tiukka neula: Käännä neulaa suoraan myötäpäivään ja pistä se kynän päähän ja kiristä sitä

Käännä sitä vastapäivään, kun sitä ei käytetä

Huomautus: Yksi neula on vain yhdelle henkilölle infektion välttämiseksi

 

Toiseksi pyydyksen sijaintipaikan tehtävä on seuraava:

Taso 1-2: Hienot neulat (pienet rasvahiukkaset/pienet molekyylit)

2-3 vaihteet: ohuet neulat (pienet ja keskikokoiset myyrät) ja paksut neulat (keskipitkät ja pienet täplät)


1-2011130U942M5.jpg


Kolme, merkkivalo.

Napsauta kaksoisnapsauttamalla akun tasoa (3-ilmaisimen valot ovat vihreät, kun akku on täysin ladattu) Täysin ladattu, 3-ilmaisimet syttyvät vihreänä, vilkkuvat punaisina latauksen aikana

 

Neljä, toiminnan käyttöönotto

Ykkönen.Käynnistysnappi (ON/OFF): Paina (ON/OFF) painiketta pitkään kolmen sekunnin ajan päälle ja pois kytkemiseksi, punainen valo syttyy päälle ja oletusarvo on taso 1.Punainen valo edustaa vaihteen valoa.Kun käynnistyksen jälkeen ei ole toimintaa, se sammuu automaattisesti 30 minuutin kuluttua; painetaan lyhyttä painiketta (ON/OFF) ulosvirtavirran kytkemiseksi (numero: 1 alhaiselle vaihteelle; numero 2 keskivaihteelle; numero kolme suurelle vaihteelle).Paina nopeasti (ON/OFF) nappia kahdesti akun tason näyttämiseksi.Vihreä valo edustaa näytön tasoa.Paina mitä tahansa palautettavaa avainta.

Kaksi.Työpainike (OUL): Paina painiketta (out) aloittaaksesi työskentelyn, vapauta se lopettaaksesi työskentelyn, ja työpisteen valo on oranssi.

Kolmonen.Suojatoiminto: Paina (out) painiketta pitkään kaksi minuuttia ja laite lakkaa automaattisesti toimimasta.Jos haluat jatkaa työskentelyä, sinun on annettava se (out- painike) ja painettava se uudelleen.

 

Viidenneksi, asiat jotka vaativat huomiota:

Ykkönen.On suositeltavaa käyttää tuoretta siannahan testauslaitetta, kun tätä laitetta käytetään ensimmäistä kertaa, ja sitten käyttää sitä hoitoon, kun olet täysin perehtynyt laitteiden suorituskykyyn ja toimintamenetelmiin.

Kaksi.Koska tämä laite voi aiheuttaa korkean lämpötilan vaikutuksia välittömästi, pidä se asianmukaisesti, kun sitä ei käytetä estämään lapsia ja ihmisiä, jotka eivät ymmärrä laitetta käyttää ja pelaa vaaran välttämiseksi.

Kolmonen.On parasta olla pesemättä saastunutta aluetta liian paljon 30-päivän kuluessa tämän laitteen käsittelystä (yksinkertainen hoito riittää), älä jynssä voimalla, äläkä kuori kuorta keinotekoisesti pois.

4.Kun tartunnan saanut alue kutittaa (murean lihan kasvuaika), älä poista sitä käsilläsi.Noin 20-30:n päivän jälkeen rikkuri putoaa itsestään.

5.Elpymisaika on noin kolme kuukautta.On suositeltavaa olla syömättä inkivääriä (joka vaikuttaa ihon sileyttä), naudanliha (tuottaa heikko punainen), soijakastike (tuottaa heikko musta) aikana elpymisen aikana.Palauttamisjakson aikana on kiinnitettävä huomiota edellä mainittuihin seikkoihin.Iho voidaan palauttaa 95 prosenttia alkuperäisestä ihosta, ja pigmentti voidaan polttaa suoraan koneen, riippumatta siitä, minkä värin.Sitten tulee olemaan ohuita rikkeitä iholla, ja kaikki pigmentit ihossa on keskittynyt alla rikkeet.Kun rikit ovat poissa, kaikki ihon pigmentit putoavat pois ilman tulehduksia.

Kuudes.Kun laitetta ei käytetä pitkään aikaan, on suositeltavaa ladata se kolmen tai neljän kuukauden välein, jotta voidaan säilyttää sähkölentän käyttöikä.

Seitsemän.Kun laite ei toimi, älkää purkako sitä ja yrittäkö korjata sitä itse vaaran välttämiseksi.On suositeltavaa jatkaa alkuperäisen valmistajan ja#39 korjausta.

Kahdeksalta.Laitteiston puhdistaminen suoraan veden tai nesteiden kanssa on ehdottomasti kielletty, jotta laitteistoon ei pääse ja se ei aiheuta vahinkoa tai vaaraa.


未标题-1-恢复的.jpg


Kuudenneksi, poista alueen tahroja (pieniä alueita), tatuointeja (pieniä alueita), rasvahiukkasia, ikäpisteitä, syringoomaa, näkyviä arpia, pigmentoituja molekyylejä, litteitä syyliä, syyliä, hyperplasiaa, arpien tasoittamista, ihokasvillisuutta, käytti myös Carbonization verenvuodon pysäyttämiseksi.

 

Seitsemän, leikkauksen jälkeiset varotoimet

Ykkönen.Vuoret poistetaan noin 4-10 päivää leikkauksen jälkeen, ja väliaikainen ihon punoitus tai pigmentaatio esiintyy kyseisellä alueella.Pigmentaatio häviää vähitellen kuukauden kuluttua, ja pigmentaatio käytännössä palaa normaaliksi kolmen kuukauden kuluttua.Voimakkaan valoaltistuksen välttäminen kolmen kuukauden kuluessa hoidosta on avain pigmentaation ehkäisyyn.

Kaksi.Älä syö mausteista ruokaa, juo alkoholia tai ota aspiriinia leikkauksen jälkeen, jottei se pahentaisi reaktiota hoidon jälkeen.

Kolmonen.Leikkauksen jälkeen älä tee paikallisesta alueesta märkää tai infektoivaa ja pidä alue puhtaana.


Kahdeksalta.Myyrän kynän käyttövideo


Tietokonealusta Youku video opetus linkki:http://v.yoku.com/v u show/id XMzEyMjM2NDUwNA.htmlMitä?spm=a2h0k.8111407.0.0 & fr=s1.8-1-1.2

Mobile plant Youku video opetuksen linkki:http://m.yoku.com/video/id u XMzEyMjM2NDUwNA.htmlMitä?ensimmäinen kerta=15 & Lähde=


Edellinen: Rasvan räjähtävän koneen tekn...

Seuraava: No