Shenzhen xiazhifeng Electronic co.,ltd

Mikä on Shenzhenin lasten paras lähdetehdas? Sähköinen U-muotoinen hammasharja?Miten valita lapset\\ n s ähköhammasharjat oikein.

Julkaisuaika: 2020-11-27 10:16:50    Hits: 2

Lapset&35;39;n U-muotoista hammasharjaa kutsutaan myös laiskaksi hammasharjaksi.Laiska on se, että harjan pää on U-muotoinen, purren sitä suuhun, se voi paketoida ylä- ja alahampaita hyvin.Paista hammasharjaa vasemmalle ja oikealle, jotta voit pestä hampaasi.Tämä U-muotoinen hammasharja lapsille on monia harjaksia, hyvä kääre, ja kulma on yhdenmukainen Pap siveltimen menetelmä.Puhdistaminen U-muotoisella hammasharjalla on parempi vaihtoehto.Erityisesti lapset35;39;s mallit, piirrettyjen kuvien, valojen, lasten ja 35;39 kappaleiden avulla vauvat voivat rakastua hampaiden harjaamiseen!


Kun harjaat hampaita, sinun pitäisi sisältää kolme hampaan pinnat: sisäpinta, ulkopinta, ja vaakasuora pureskelu pinta.Kiinnitä erityistä huomiota poskihammoihin (kielen kyljessä) ja ylempiin poskihammoihin (posken kyljessä) puhdistuksen jälkeen, koska nämä ovat helpoimmin kaipaamia alueita, kun vauva harjaa hampaitaan.


Seuraavat vaiheet voivat opettaa sinulle, miten harjaat lapsesi ja35;39:n hampaat oikein:


Ykkönen.Harjaa ylempien ja alempien hampaiden reunoja ensin, aseta hammasharja diagonaalisesti ikenien reunalle, käytä kahta tai kolmea hammasta ryhmänä ja siirrä hammasharja ylös ja alas kohtalaisella lujuudella.


Kaksi.Kun harjataan ylemmän ja alemman hampaan ulompi puoli, yhdistetään vaaka- ja pystysuuntaiset harjat ja käännetään ja vedetään ympyrän harja, eli piirretään M " muoto ylempien hampaiden ja W " muoto on alemmilla hampailla.


Kolmonen.Sitten harjaa hampaasi sisäpuoli ja toista edellä mainitut toimet.


4.Kun harja harjataan oven sisäpuoli, hammasharja on asetettava pystyasentoon ja harjattava ikenistä kruunuun kohtalaisella voimakkuudella.Sama koskee myös alempia hampaita.


5.Jotta harjaisit purevan pinnan, siirrä hammasharja edestakaisin purevan pinnan päälle.


Lisäksi sinun on pidettävä kiinni kolme-kaksi järjestelmää " Tämä tarkoittaa, kolme kertaa päivässä, kiinnittää huomiota aikaa ennen nukkumaan yöllä, kolme kasvot hampaat (poski, kieli, purema ja kohottaa kasvot) on harjattava, ja joka kerta kun harjaat hampaat, sinun täytyy harjata huolellisesti kolme minuuttia.


1-2010300944213b.jpg


Lasten ja35;39;s U-muotoisen hammasharjan, Shenzhen Xiazheng Electronics Co., Ltd:n lähdetehdas on terveydenhuolto- ja kauneuslaite.Korkean teknologian yritys, joka yhdistää henkilökohtaisen hoidon, R & D, tuotanto- ja myyntipalvelut.Eteneminen ja kertyminen, Xia Zhifeng aina vaatii edetä tasaisesti pragmaattisen ja innovatiivisen palveluhengen, keskittyen tekemään kaiken hyvin, pyrkimällä täydellisyyteen ja vaatimalla jokaista yksityiskohtaa, ja saavuttaa jokaisen kirkkaan tulevaisuuden sydämellä.


Kuusi lasten ja35;s, U-muotoisten hammasharjojen suunnittelukohokohtaa, jotka on kehitetty, suunniteltu ja tuottanut oma yrityksemme, jotka huolehtivat vauvasta ja 35; sen suusta.


Ykkönen.Ääniaaltojen värähtely, suun puhdistaminen kaikkiin suuntiin;


Kaksi.Spiraalinen ilmakuivaus, pohjaventtiilit, ilmankuivatut vesipisteet, kuivat ja hygieeniset;


Kolmonen.45-sekunnin ajoitus, turvallinen ja turvallinen;


4.Purppuranpunainen valodesinfiointi, 3-veli violetti valosäteilytys sekundaarisen saastumisen estämiseksi, lapset harjaavat hampaita helpommin;


5.Magneettinen lataus, kätevä ja nopea;


Kuudes.IPX7 vedenpitävä, koko keho on pesty, ei tarvitse huolehtia veden sisäänpääsystä.


1-2010300944213b.jpg


Kolme taajuutta, yhden avaimen kytkeminen: hierontatapa, matalataajuiset hierontaikenet, unituoksu, puhdas ja rentouttava kaksi yhdellä; lempeä muoto, matalataajuinen tärinä, herkkä hampaiden hoito, lempeä puhdistus; puhdistustila, sisä- ja ulospäin harjaus, puhdas jäännös.Hampaat terveempiä.

Edellinen: No

Seuraava: Onko hammashuuhtelijan ostaminen ...